Lidt om os

                                                                                                              

                           

 

 

Billede af vielsen på KataNoi Beach- 2012

 

 

  

 

.      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er et dansk par som har valgt at bosætte os i et rækkehus  i Arlöv som ligger lidt udenfor Malmø.

Først var det pga. de lavere priser på bolig men vi er kommet til at holde af at bo på denne side af Øresund . Derfor tager vi gerne den daglige tur over sundet for at passe vores arbejde som henholdsvis sælger og trainmanager.  

 

 

I vores sparsomme fritid kan Lars godt lide at rode med biler og være handymand i. Huset har også lige fået en overhaling udvendig og det er blevet så fint.

 

Dorthe maler akrylmaling på hobbyplan og når vejret er til det roder hun i haven hvor misserne gerne giver en hjælpende "pote"

 

Billed i Akryl malet af Dorthe

 

 

Katteudstilling er også blevet en hobby som Dorthe deltager i og det gåer faktisk ret godt til tider.

 

 

Ellers ynder vi at være sammen med gode venner og familien.

Når tiden og pengepungen er til det er et foretrukket feriemål Thailand som vi er faldet totalt for. Thailand vi kommer igen!!

 

Den 20/2 2012 blev vi "viet" på en KataNoi Beach. Det var vores gode veninde Marianne der stod for at smede os sammen

 

 

Vores "Bryllupsdag" i Thailand fejret med gode venner hjemmefra.

Annette, Marianne, Carsten, Dorthe, Lars, Charlotte og Marna

 

 

Da vi mødtes bragte jeg (Dorthe) to katte med ind i forholdet, Sophie og Felix.

Lars var ikke så vild med katte men meget hurtigt ændredes den holdning og Mille kom ind i familien.

Det var også Lars som først bragte på banen om vi ikke skulle have en racekat da han havde set den skønneste kat en dag han havde været ved dyrlægen med en af misserne.

Den skønne kat kan havde set var en Hellig Birma og vi gik  på nettet og læste om racen og det vi læste om Birmaen kunne vi lide. Vi gik på udstillinger og besøgte nogle opdræt og så gik jagten på den perfekte kat  igang og det blev Pennie som vandt vores hjerter og som dermed er starten på Dolas opdræt.

Vi har ikke fortrudt ét sekundt!

 

 

 

 

 

DK Dolas er et lille stueopdræt hvor vi lægger vægt på at opdrætte sunde og raske killinger med et godt og harmonisk temperament.

Vi udvælger lige så meget en hankat efter opførsel som udseendet da faderens temperement spiller en afgørende rolle for hvordan killingens vil være.

Fra de kommer til verden og til de forlader os for at komme ud i til deres nye "slaver" vil de være i hænder og blive vænnet til de lyde og aktiviteter som foregår i et almindeligt hjem.

 

De kommer til verden  i soveværelset så vi kan følge med i hvad der sker. Det hænder at søvnen bliver forstyrret de første par nætter men det tager vi gerne med.

Efter et par uger når de små har fået øjne og krabler rundt flytter de ned i stuen. En kravlegård i den første tid og efterhånden udvides deres areal i takt med at de benytter bakken og har lært hvor man laver "bummelum"

 

 

Sådan ender vores aftener ofte når der er gæster.

Her vores svenske venner på besøg

Jan-Erik, Märtha, Kenneth og Christina & Ann-Charlott med ryggen til.

 

Sofahygge er en yndet aktivitet og den der sidder med en killing på låret er jo "fredet" og kan ikke hente colaen i køleskabet :-)

Killingerne bliver tidligt vænnet til at blive børstet og får chekket ører, tænder osv da vi mener det er vigtigt at de lærer at blive tilset uden at det medfører ubehag. Vi føler at vi har et stort ansvar for at folk køber en sund, harmonisk og kælen killing.

 

 Tilbage

 

 

Dolas.dk© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use