Køb af killing

 

Hvorfor købe en kat med stamtavle når man kan få en gratis ?

Mange mennesker ryster på hovedet når de hører hvad en racekat koster.
Sådan havde vi det også tidligere. Efter nogle meget dårlige erfaringer med katte som af uforklarlige årsager blev syge, med mange omkostninger både pengemæssigt men så sandeligt også følelsesmæssigt, besluttede vi os for kun at købe katte hvis baggrund vi kender.
Ved at købe en kat med stamtavle ved man hvad man kan forvente af kattens temperement og udseende. Selvfølgelig er alle katte forskellige men der er dog fællestræk når det er indenfor samme race.
Hvis man passer sin kat med god kost, kærlig omsorg , regelmæssig vaccination osv så kan man have glæde af katten i rigtig mange år og den vil bringe dig mange glade timer.

Vores krav til køber

Vi sælger kun ved personlig kontakt så vi forventer at du /I har været på besøg og har set kattene i deres vante omgivelser. E-mail er dog ok som første kontakt.

Vi sælger kun kattene som indekatte, dog er det super hvis der er adgang til løbegård eller lukket have. Birmaen kan også sagtens lære at gå i sele.

Vi sælger kun kattene til blivende hjem. Skulle det hænde at I mod forventning skal af med katten så skal vi underettes og har førsteret til at købe katten tilbage!

Vi sælger kun katte til avl i det omfang vi mener katten er egnet til det og i det tilfælde vil det være til registrerede opdrættere  som avler med omtanke og kærlighed til dyret og racen.

Hankatte til avl sælges ikke til Danmark og Sverige.

Vi skal underettes ved alvorlig sygdom eller død.

  Da en Hellig Birma af natur er et meget socialt væsen sælger vi helst til hjem hvor der er en eller flere katte. En Hellig Birma har stor glæde af artsfæller og det behøver ikke være en racekat men gerne en kat med samme temperament som Birmaen.

 

To katte er ikke mere arbejde men dobbelt fornøjelse og glæde !

 

Da vi ikke kan vide hvordan kattens videre udvikling vil forløbe kan vi desværre ikke give nogen garanti for om katten vil være egnet til show.      

 

Da  vi naturligvis knytter os meget til de små levende væsener som vi har hjulpet til verden, ønsker   vi selvfølgelig kun at sælge dem til folk som vi føler os trygge ved, så vi ved at de kommer til et hjem hvor de får den omsorg og kærlighed som de fortjener.

 Vi håber også at vi i fremtiden kan få lov til at følge med i kattens videre liv. Billeder modtages med kyshånd og kan vi hjælpe med spørgsmål står vi naturligvis gerne til rådighed.

 

                                                              

                                   Dette følger med.